Avui veurem que és un organisme malalt. La majoria de les malalties tenen un mateix origen; la desnutrició i/o acidificació del propi organisme.

Coneix tots els nostres serveis de relaxació i benestar que oferim a Centre Arrels Granollers.

Organisme malalt : la desnutrició i/o la acidifiació del propi organisme

Des de les patologies neurodegeneratives fins a les musculars, passant per les circulatòries, les respiratòries, les digestives o les hepàtiques, càncer inclòs, és un organisme malalt, és a dir, un organisme acidificat i/o desnodrit, el cos humà no pot funcionar correctament, produint totes dues situacions la immensa majoria de les patologies.

La medicina convencional ignora la causa o etiologia de la immensa majoria de les anomenades ” malalties”; per això es diu que són IDIOPÀTIQUES, és a dir, desconegudes. La veritat no obstant això és que sí que es coneixen.

organismo enfermo

Les principals causes

Les principals causes són, de forma resumida, les següents:

    • Els traumes espirituals
    • Les disfuncions de l’organisme a nivell energètic
  • La intoxicació de l’organisme
  • La desnutrició

Els traumes espirituals

Els traumes ésespirituals, és a dir, de consciència i psicoemocionals.

Les disfuncions de l’organisme a nivell energètic

Els éssers vius som éssers electromagnètics i ens afecten totes les freqüències en les quals estem immersos, podent danyar fins i tot l’ADN. Totes les radiofreqüències puguin afectar greument la nostra salut.

Els cactus absorbeixen gran quantitat de radiofreqüències que ens envolten. També les teràpies que reequilibren el cos energètic, com l’acupuntura, són a vegades tan útils.

La intoxicació de l’organismo

Un organisme intoxicat és un organisme acidificat, té un pH molt baix, provocant el mal funcionament del cos.

Vivim en un món on els fàrmacs mouen gran part dels nostres problemes o malalties, però hem de tenir en compte que els fàrmacs són tòxics per al cos, ja que són productes químics introduïts en l’organisme. Per tant no és millor tractar-se amb plantes en lloc de medicaments? per a poder equilibrar l’organisme? Per això és tan important la Naturopatía o medicina natural, ja que tractarem els desequilibris del cos amb productes no tractats en els laboratoris, per tant no seran químics i no intoxiquessin el cos.

Les principals fonts de toxines són alguns aliments (cafè, alcohol, greixos saturats, sucre refinat, hidrats de carboni refinats…), substàncies químiques de l’entorn, els fàrmacs, els xenobiòtic, l’estrès, el tabac i les drogues.

La desnutrició

Avui dia en la societat en què vivim hi ha centenars de milions de persones que mengen diàriament en abundància i pateixen desnutrició, perquè els falten nutrients essencials per a la vida. Perquè no es tracta de quant es menja sinó de quin i com es menja. També de la gran quantitat de burradas que es fan per a aprimar, amb dietes baixes en nutrients essencials i si damunt li acompanya unes pastilles per a perdre pes, estarem intoxicant i desnodrint l’organisme, produint a la llarga que el cos emmalalteixi.

organismo enfermo

 

El cos humà i residus tòxics

El cos humà en viure, per si només genera residus tòxics. Si mengem defequem, si bevem orinem, si respirem generem diòxid de carboni… produint residus tòxics en l’organisme però de manera natural. Per tant aquests residus tòxics han de ser eliminats i reprocessaments per l’ecosistema a fi que tornin a ser útils en el cicle de la vida.

A nivell cel·lular ocorre el mateix, hem de mantenir les cèl·lules i el líquid intersticial sa i desintoxicado. El propi organisme, és increïble, formidable i fascinant amb unes capacitats d’acte regeneració increïbles, però en l’actualitat, el grau de contaminació de l’aire, de l’aigua, dels aliments, productes químics ingerits…

Si el nostre sistema de neteja o drenatge falla el material d’un sol ús, toxico, de l’organisme empantana l’espai intersticial intoxicant-lo i tornant-se àcid per la per l’acumulació d’àcid carbònic, àcids grassos i àcid úric que expulsen les cèl·lules, produint un caos en l’organisme i després que emmalalteixi. L’organisme pot perdre o disminuir la seva capacitat d’acte regeneració i per tant haurem d’ajudar a l’organisme, amb teràpies naturals, que no intoxiquessin l’organisme, al fet que s’equilibri el cos i així sanar-se.

Quan l’acidificació de l’organisme és molt alta moren multitud de cèl·lules que donen lloc bé a la formació de fibromes o quistos, parkinson, Alzheimer o algunes de les anomenades malalties desmielinitzants com l’esclerosi múltiple o l’esclerosi lateral amiotròfica.