Massatges a Granollers

Massatges Granollers

Tipus de massatges que es realitzen en el centre:

Tuina (Massatge Xines)

Mitjançant el massatge i tècniques de manipulació de la medicina xinesa i els meridians d’acupuntura, s’estableix un flux d’energia vital més equilibrant la salut i la curació de malalties.

Massatge 7 Xacres

És una gran eina per a equilibrar l’organisme, aquest tipus de massatge està aconsellat per a qualsevol tipus de desequilibri energètic que sovint es produeixen pel tipus de vida que duem en la societat actual, així com per als canvis d’estacions en els quals sofrim alteracions que ens afecten de manera directa. Aquesta tècnica, a part de molt efectiva, és una experiència de plaer i relaxació tant a nivell corporal com emocional. Durant el massatge  podrà experimentar un mar de sensacions.

Massatge Hawaià

En aquest tipus de massatge es combina el treball del terapeuta i l’aromateràpia, actuant a la vegada sobre els nivells físic, emocional i mental de l’individu. Aquest tipus de massatge es treballa amb les mans, el braç, el colze… Està especialment indicat per eliminar l’estrès i estimular la circulació limfàtica.

Massatge Geotermal (pedres calentes)

 La tècnica de massatge geotermal es basa en l’aplicació sobre diferents parts del cos de pedres a diferents temperatures. La Gemoteràpia està indicada per a persones amb estrès, ansietat, insomni, dolor d’esquena dolor muscular, mala circulació, artrosis, artritis, etc.

Massatge Ayurvèdic amb Pindes

Massatge originari de la medicina tradicional Índia, té com a objectiu restaurar l’equilibri físic-psicològic del pacient. Massatge idoni per a calmar tensions nervioses, eliminar l’estrès i facilitar el descans, permet expulsar toxines generades per una alimentació no adequada.

Massatge Tailandès amb olis

El massatge tradicional tailandès, a través de la seva gran varietat de tècniques, millora la simetria corporal i incrementa la mobilitat del sistema neuromuscular esquelètic. Restableix l’energia vital i harmonitza els aspectes físics, mentals i emocionals. A partir d’estiraments passius de les extremitats del cos, ajuda a recuperar la flexibilitat i aporta una relaxació profunda.

Massatge amb Canyes de Bambú

Massatge relaxant que es treballa amb les canyes de bambú per poder descontracturar, relaxar amb mes facilitat el cos. Aquesta tècnica serveix per eliminar toxines del cos.

Massatge amb Ventoses Xines

Massatge amb ventoses xines, es un massatge descontracturant que treballa amb unes esferes de vidre calentes, que desfà la contractura amb molta facilitat.

Massatge amb Esferes de Quars

Aquesta tècnica es realitza amb esferes de cristall de quars, gràcies al quars podem apreciar una acció i funció electromagnètica i vibracional que el diferencien d’altres massatges. El massatge amb esfera és summament agradable, profundament relaxant. Gracies a les propietats del quars, dóna vitalitat i energia al cos. Aquest massatge activa la circulació, tan arterial, venosa, limfàtica i energètica. Desintoxicant, neteja l’organisme de tòxics. Eliminen contractures musculars, bloquejos i rigideses de l’aparell locomotor, també netejar el camp áuric-etéric de la persona.

Massatge amb Cera d’Espelmes

Aquest tipus de massatge, en comptes d’utilitzar una crema o un oli de massatge, s’utilitza la cera calenta d’una espelma. És una espelma de soja que s’escalfa però no crema ni es torna sòlida amb el contacte de la pell. Gaudeix de la sensació de l’oli calent de la vela. Una forma diferent de sentir un massatge.

Massatge amb cargols de mar

Massatge molt relaxant amb cargols de mar (“caracolas”), noves sensacions que et faran recordar el mar. Submergeix-te en un mar de sensacions.

Massatge amb branque aromàtiques

 Massatge relaxant on s’intercala massatge manual amb una branca de fulles. Aquest massatge  treballa molt sobre les sensacions i el sistema nerviós central. La branca pot ser de farigola, d’eucaliptus, o sintètica on es podrà posar la essència que mes li agradi.

Massatge relaxant aromàtic

Massatge que utilitza les propietats terapèutiques dels olis essencials i proporciona una sensació de relaxacio profunda i suavitat corporal. Gràcies a la connexió directa que hi ha entre el centre olfactiu i el sistema límbic (part del cervell on es troben les emocions), aquest tipus de massatge influeix sobre les emocions del pacient.

Massatge Craneal Hindú

Es basa en els principis de la medicina tradicional Ayurvédica.  Aquest tipus de massatge es relaxant i ajuda a combatre l’estrès i milloren la nostra qualitat de vida. Aquest massatge se centra en la zona del cap, la part superior de l’esquena, les espatlles, coll i rostre actuant directament sobre el sistema nerviós central.

Massatge de Mans i Peus

Les mans, les nines i braços, igual que els peus, poden aguantar molta tensió i dolor, sobretot si una persona treballa molt amb les seves mans o passa moltes hores de peu. Un massatge de mà i de peus pot relaxar a una persona i alleujar el dolor en el cos.

Terapèutic Quiromassatge recomanable per a persones amb lesions i tractament d’enfermetats.

Muscular: Quiromassatge focalitzat en lesions de caràcter muscular, ajuda a recuperar l’elasticitat i dissipa els signes de tensió.

Massatges esportius: Quiromassatge terapèutic per a millorar i curar les lesions dels esportistes, utilitzant diferents tècniques.

SOLUCIONI ELS SEUS PROBLEMES DE CERVICALS, LUMBARS, NERVI CIÀTIC, DOLORS MUSCULARS I ARTICULACIONS, LESIONS, Etc

Tots els massatges a part de descontracturar i relaxar al pacient, també està especialment indicat en casos de problemes de circulació, cel•lulitis, lesions postpart, bloquejos energètics, problemes de mobilitat, osteoporosis, artrosis, problemes respiratori,fibromiàlgia, fatiga crònica, astènia després d’operacions o llargues malalties.

Els nostres massatges són de 30 min o de 60 min, contant des de que el terapeuta comença el massatge.

També podem elaborar el massatge a la teva mida, barrejant diferents massatges en un. 

No et perdis els millors massatges a Granollers.