Lífting facial amb acupuntura o l’acupuntura estètica facial, aquesta de moda perquè molts actors i actrius com Kin Carcacha, Sandra Bullock o Madonna, entre altres estan recorrent a ella.

L’acupuntura és una de les teràpies mes completes per a la cura de la nostra salut, però també es pot utilitzar per a l’estètica. A la Xina ja era usada l’acupuntura per les emperadrius en l’antiguitat. Millorant així la seva aparença, mantenir-se més jove retardant l’aparició de les arrugues.

L’acupuntura estètica facial o lífting facial amb acupuntura és un mètode segur, poc dolorós, i no quirúrgic per a reduir els signes de l’envelliment. S’obté un benefici addicional, que és que proporcionem benestar i relaxació al mateix temps.

Els tractaments cosmètics amb acupuntura són molt mes beneficiosos perquè l’acupuntura tracta de manera integral, tant per dins com per fora.

Una de les grans diferències entre l’acupuntura estètica antiaging i altres tractaments de rejoveniment, és que l’acupuntura no és un tractament invasiu ni perillós per al pacient, l’única cosa que pot passar és que en alguna zona que es vaig punxar, es toqui algun capil·lar i provoquem un color morat que als pocs dies desapareixerà.

 

lifting facial con acupuntura

Beneficis del lífting facial amb acupuntura

Gràcies a l’acupuntura facial trobarem diferents beneficis com:

 • Elimina les línies d’expressió i millora l’aparença de les arrugues més profundes, però mai desapareixeran del tot ja que no és un lífting quirúrgic.
 • S’observés una millora en el to muscular.
 • Ajuda a reduir les bosses sota els ulls i dona aspecte mes viu dels ulls.
 • Redueix la papada i l’edema facial.
 • Amb l’acupuntura facial s’aconsegueix difuminar les taques de la cara.
 • Augmenta la producció de col·lagen.
 • Millora el funcionament del metabolisme i ajuda a eliminar l’excés de líquids.
 • Disminució de la flaccidesa al voltant dels ulls, les galtes, la barbeta i el coll.
 • Millora de la textura de la pell, fins i tot els porus més persistents.
 • Reducció de l’acne.
 • Augmenta la circulació amb el que s’aconsegueix una millor i major hidratació de la pell i major lluminositat.
 • Retarda el procés d’envelliment des de dins…

En 1996 es publico en el International Journal of Clinical Acupuncture,un estudi amb  300 casos de tractaments d’acupuntura estètica facial o lífting per acupuntura. Es  va revelar que en el 90% dels casos s’havien observat resultats beneficiosos i molt vistosos, després d’un només cicle de tractament.

L’acupuntura facial o lífting facial amb acupuntura, consisteix en la inserció d’agulles molt fines en àrees especifiques de la cara i en alguna zona del cos, així afavorirem els intercanvis cel·lulars millorant el rostre del pacient.

lifting facial con acupuntura

 

Augmentar el col·lagen i millorar l’elasticitat del rostre

Les zones arrugades de la pell, concretament en la cara, són zones on hi ha mala regeneració espontània de les cèl·lules, provocant falta de moviment cel·lular i de col·lagen, aquesta falta de moviment és el que causa les arrugues.

El ralentizamiento cel·lular  i de col·lagen, provoca la pèrdua d’elasticitat dels teixits, contracturando els músculs i creant arrugues. Gràcies a les agulles aconseguim que la capa interna de la pell i els músculs facials es contreguin i d’aquesta manera es produeix l’estirament de la pell. Amb les agulles estimularem la circulació sanguínia, tonificant i enfortint els músculs i hidratant així la zona.

acupuntura Granollers

Gràcies a aquest tractament crearem una regeneració cel·lular, augmentant el col·lagen en la zona. Aconseguint una pell més jove, renovada amb més elasticitat i lluminositat.

Normalment són necessàries entre 8 i 12 sessions per a obtenir progressivament resultats clarament visibles. Els resultats obtinguts es mantenen però s’hauria de fer una sessió cada mes o cada dos mesos, perquè si es deixa del tot, a llarg termini es perdrà tot l’aconseguit.

Però s’ha de tenir en compte que persones fumadores els resultats costen mes de veure. Ja que en medicina tradicional xinesa, hi ha una relació molt important entre el pulmó i la pell. El pulmó constitueix l’òrgan amb major influència sobre la pell.

Si el que es vol és millorar l’aspecte de la cara i especialment a frenar l’envelliment, el lífting per acupuntura dona excel·lents resultats.