Reflexologia a Granollers

Reflexologia Granollers

La reflexologia o teràpia zonal és la pràctica d’estimular punts sobre els peus(zones reflexes). Té efectes beneficiosos sobre una altra part del cos situada fora dels peus. En els peus igual que en les mans, la cara i fins i tot l’estómac trobem reflectits tots els òrgans vitals del cos. Per tant gràcies a aquesta teràpia, millorarem la salut general de l’individuo, ja que en el peu trobem zones reflexes de tots els òrgans del cos.

El reflexóleg podal aplicant pressions, massatges, i altres tècniques sobre el peu d’una persona, pot tractar petites docències de òrguens interns, sobretot depurant l’òrgan de toxines. El peu està dividit en un cert nombre de zones corresponents a totes les parts del cos.

Amb la teràpia zonal, augmentem l’energia vital, ajuda a estimular el sistema immunològic i elimina toxines del cos, creant un cos més fort i una ment més tranquil·la.

L’art d’aquesta tècnica consisteix a realitzar massatges dels peus per calmar certs mals i tensions.

Existeixen certes zones en el peu que representen tots els òrgans del cos i en estimular aquestes zones manualment podem calmar el dolor, facilitar l’eliminació de toxines, prevenir certes malalties i disturbis de la salut. Nosaltres elaborem primer un diagnostico concret del pacient, per poder aprofundir a partir de la reflexologia sobre el trastorn a tractar.