Des de fa algun temps venim escoltant sobre l’acupuntura a tot el cos, com a mètode eficaç per aprimar. De fet, els mitjans de comunicació han atribuït els seus efectes sobre la silueta a nombrosos famosos que passegen per la catifa vermella, inclosa la nostra actriu més internacional, Penélope Cruz, o la cantant Jennifer Lopez. Aquestes celebritats han compartit com l’acupuntura per aprimar ha estat part dels seus règims de benestar i control de pes, cosa que ha augmentat l’interès públic en aquesta tècnica mil·lenària.

La millor manera i més saludable de tenir un pes adequat i equilibrat és menjar de manera equilibrada i saludable i fer exercici regularment. Tot i això, també hi ha tècniques complementàries que et poden ajudar a arribar al pes adequat, com és l’acupuntura.

Aquesta pràctica de la medicina tradicional xinesa utilitza l’estimulació de determinats punts del nostre cos mitjançant petites agulles. Amb aquesta pràctica, millorarem les funcions dels òrgans i amb això el metabolisme, amb la finalitat d’ajudar el cos a aprimar-se.

Acupuntura per aprimar

Zones estratègiques d’acupuntura per aprimar

L’acupuntura per aprimar s’enfoca en punts específics del cos relacionats amb la regulació de l’estrès, la gana i el funcionament general de l’organisme. Per exemple, estimulant punts del cor o del Shen men, es poden disminuir els nivells d’estrès que sovint augmenten en iniciar una dieta. La reducció de l’estrès és crucial, ja que pot influir en els hàbits alimentaris i en la motivació per seguir un pla per aprimar.

Pel que fa al tracte del fetge mitjançant l’acupuntura per aprimar, s’aconsegueix una ment més calmada i es disminueix la irritabilitat i l’enuig que sovint acompanya la reducció dels nostres plats preferits que moltes vegades no són gaire sans.

Així mateix, en tractar amb l’acupuntura per aprimar a l’estómac i l’intestí prim tractarem l’ansietat pel menjar que es produeix durant els processos de perdre pes. Aquesta tècnica permet que el cos aprengui a gestionar millor els senyals de fam i de sacietat, facilitant una ingesta d’aliments més conscient i moderada, i així amb la majoria dels òrgans del cos.

Tot cos per a tota patologia s’ha de tractar com un tot, tots els òrgans i entranyes són importants per a un bon funcionament de l’organisme. Per això, l’acupuntura és una de les tècniques més efectives per a la majoria de les malalties. Perquè tracta el cos com un tot.

Si t’interessa l’acupuntura per aprimar o ja sigui per a una altra part del cos, coneix el nostre servei d’acupuntura i tots els nostres tractaments.

Aspectes clau per a una dieta efectiva.

En qualsevol tractament de dieta, és crucial tenir en compte no només el metabolisme, sinó també la salut del cor, el sistema digestiu i tots els òrgans del cos, tots estan vinculats tant a les dietes, com a qualsevol altra patologia.

Quan tot el teu cos, sobretot la part més mental, està preparada per iniciar una dieta, el primer que has de fer és buscar un bon especialista en medicina tradicional xinesa, que dissenyarà un pla de tractament personalitzat i adequat a les teves necessitats.

A més de l’acupuntura per aprimar, la combinació d’exercici regular i una dieta equilibrada és fonamental per obtenir resultats duradors i saludables. També és essencial tenir paciència i ser constant, ja que un pla bo de dieta té el seu temps i les pèrdues molt ràpides de pes poden provocar efecte rebot o flacciditat extrema.

L’acupuntura, l’exercici i una bona dieta tindràs resultats molt bons, però no són immediats. Paciència.